???????????????????????????????

Добре дошли в ЗВЕЗДЕН НАВИГАТОР, сайт за астрология и себепознаие.
Информацията в този сайт е предназначена за всички, които се интересуват от това древно познание и търсят начини за духовно израстване. Публикациите са подходящи както за току що прохождащи в астрологията, така и за напреднали и за професионални астролози.
В категорията Небето в момента можете да се информирате за текущите аспекти, които се сключват в небето и се отразяват както върху ежедневния живот, така и върху взимането на решения.
В рубриката Луна без курс може да проверявате дните, в които Луната не сключва мажорни аспекти с планетите. Безаспектната Луна не е подходяща за предприемане на инициативи, като се изразява в забавяния и безрезултатност в действията. Задържа процесите и събитията на едно определено ниво и не им дава възможност за развитие. Понякога действа като улица без изход.
Страницата Планетите сега ще ви покаже картината на звездното небе – коя планета в кой знак и градус се намира в момента, в който сте влезли на страницата, както и за минали и предстоящи моменти. Може да проверите сключващите се в небето аспекти между планетите. Но тук не се отчита домификацията (разположението на планетата по дом).
В раздела Обучение може да получите информация за курсове по астрология, които се провеждат във филиала на БАА в Бургас, а в раздела Събития може да се осведомите за предстоящи семинари и мероприятия на асоциацията.
Аз съм автор на всички статии в www.zvezdennavigator.com и съгласно закона за авторските права можете да ползвате информацията, като я споделяте чрез линковата връзка на сайта.
Благодаря, че посетихте този сайт!