Астро център „Аглая“ и Астрология за всеки

организират

АСТРОКАЛЕЙДОСКОП

АСТРОЛОГИЧЕН СЕМИНАР –
23 – 24 МАРТ 2024, ПЛОВДИВ

Програма на семинара23 март 2024

Събота, 12:30 часа

Астрогеография на градовете и държавите

Държавите и градовете са като хората. Те също се влияят от управлението на планетите в Слънчевото семейство. По какъв начин планетните влияния се отразяват на различните географски области, региони, градове и държави, настоящата лекция ще внесе повече светлина.

Лектор: Весела Димитрова

Събота, 13:30 часа

Раздялата и събирането – алхимия на взаимоотношенията

Много хора смятат, че периодът на влюбване е „истинската любов“ и че чарът, който естествено замества страстта, винаги се приема като грешка и партньорът се оказва неподходящ. Но ако се огледате наоколо и погледнете живота с широко отворени очи, се оказва, че отношенията без интензивни кризи са изключение от правилото. Тези сили са разделящи и обвързващи. И двете сили са в баланс във всяка ситуация.

Лектор: Славчо Митрев

Кафе-пауза 14:30 – 15:00

Събота, 15:00 часа

Закономерности в движението на Луната в Соларните карти

Темата засяга широко използвания метод в прогностиката Слънчево възвръщане. Познаването на закономерностите в движението на Луната в поредица от Слънчеви революции подпомага прогнозирането на заложени и вероятни събития, на предстоящи процеси в бъдещето на родения.

Лектор: Весела Димитрова

Събота, 16:00 часа

Слънцето – това, което съм

Когато мислим за Слънцето, трябва да мислим за самото съзнание, което е основата на Слънчевата система. Всеки от нас е просто единица съзнание. Всеки от нас е едно микро Слънце. Друго име на това съзнание е „Аз съм“. Говорейки за Слънцето, говорим за съзнанието на „АЗ”-а.

Лектор: Славчо Митрев


24 март 2024


Неделя, 9:00 часа

Хорарната астрология в полза на въпросите, касаещи финанси

Финансовите въпроси са едни от най-често вълнуващи хората в съвременния свят. Приходи, разходи, дългове – в това отношение Хорарната астрология е пръв помощник. Какъв е алгоритъмът за търсене на отговор на финансов въпрос, с какво всяка от планети допринася за изясняване темата за парите, настоящата тема ще даде много подсказки и отговори.

Лектор: Весела Димитрова

Кафе-пауза 10:00 – 10:30 часа

Неделя, 10:30 часа

Търсене и откриване на изгубени вещи с методите на хорарната астрология

Как Хорарната астрология позволява да се извършват дейности по търсене на изгубени, забравени или откраднати предмети, изчезнали хора и животни, както и на други обекти, представляващи ценност за хората.

Лектор: Славчо Митрев

Астрологичният семинар ще се проведе в хотел „Габи“, град Пловдив. Темите на семинара са разнообразни, като съчетават натална, хорарна, предсказателна, мунданна астрология и синастрия. Подходящи са, както за напреднали в астрологията, така и за начинаещи.

Astrology wheel with zodiac signs icon 28766703 PNG

Начало на занятията 12:30 часа на 23 март 2024.

Нощувка в двойна стая – 40 лв., в единична – 75 лв.

Такса семинар: 180 лв. (без нощувка).

Резервации с капаро 50 лв. до 15 март 2024.

Инвестбанк АСТРО ЦЕНТЪР „АГЛАЯ“ ЕООД

BG88IORT80481087364900 BIC: IORTBGSF

Телефони за информация и записване:

Весела Димитрова – 0884009858

Славчо Митрев – 0894763019