Астро център „Аглая“

КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ

Онлайн семинар – 28.11 и 5.12.2021

Рано или по-късно всеки започва да си задава все по-често въпроса „Защо?“. Този въпрос възниква винаги, когато човек отправя поглед към причините  на дадено явление. Колко назад ще стигнете в намиране на отговори на този въпрос, това зависи колко истина на света и за себе си може да побере вашето съзнание.

Настоящият астро семинар, посветен на въпросите на кармата, ще ни помогне правилно да се ориентираме в причинно-следствените връзки на случващото се в нашия живот, отразени в рождената карта.

Кармичната астрология е сравнително нов дял от древното учение за звездите, но в момента набира все повече привърженици и симпатизанти. Задълбоченото четене на наталната карта може да осветли въпросите на кармата и в детайли да отговори на въпроси от рода: Защо съм тук; Какво е моето предназначение в настоящото превъплъщение; Кои са новите опитности, които в настоящето мога да овладявам; Каква обремененост от миналото сега се налага да преобразувам.

Ето и някои акценти от темите на семинара:

-         Интерпретация на разположението на Лунните възли, според позицията на техните диспозитори.

-         Лунните възли в съединение с планетите – кармични дългове и кармични задачи.

-         Кармичното наследство на планетата според есенциалните и достойнства и недостатъци.

-          Ретроградните планети в светлината на кармата.

-         Проблеми на ретроградния Марс в наталната карта.

-         Проблеми на ретроградната Венера в наталната карта.

 

Продължителността на семинара е 6 астрономически часа. Графикът на провеждане на занятията е в два дни по 3 часа с начало 10:00 часа на 28 ноември и на 5 декември.

Такса за участие – 90 лв.

Телефон за информация и записване – 0884009858.