АСТРО ЦЕНТЪР „АГЛАЯ“

МИНОРНИТЕ АСПЕКТИ – ДОПЪЛНИТЕЛНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ НА ХОРОСКОПА

25.09.2021, 09:00 часа

Минорните аспeкти в наталната карта представляват интерес за хората, които искат да открият нови проявления на своята индивидуалност. Този пласт на интерпретация на хороскопа, който включва минорните аспекти, е своего рода богатство за нейния притежател, но най-често неизползвано.

Минорните аспекти спадат към допълнителния инструментариум на наталната карта, който в повечето случаи остава неизползван или по-точно неосъзнат.

Темата предоставя възможност да се осмисли потенциалът на минорните аспекти, да се работи в посока на търсене на повече възможности за развитие и усъвършенстване на личността.

Начало – 25.09.2021, 09:00 часа

Продължителност – 2 часа и половина

Такса за участие – 40 лв.

 

ДЕФИЦИТ НА ЮПИТЕР В ХОРОСКОПА

26.09.2021, 09:00 часа

Юпитер е планета, от която обикновено се очаква много. Не във всяка рождена карта, обаче, Юпитер стои в цялото си величие и може да оправдае очакванията. Настоящата тема е посветена на намалените достойнства на Юпитер, които се възприемат като дефицит на успеваемост, признание, значимост, социален статус и т.н.

Ще бъдат разгледани тези положения на Юпитер, в които се отнема от неговата сила – ретроградност, изгаряне, есенциална и акцидентална слабост, стрес аспекти. Ще се акцентира върху проработката на отслабения Юпитер в наталната карта.

Темата е подходяща за всеки, който е запознат с основните астрологични понятия, има познания за стихии, знаци, планети, аспекти и иска да задълбочи познанията си по астрология.

Начало – 26.09.2021, 09:00 часа.

Продължителност – 2 часа и половина.

Такса за участие – 40 лв.

Телефон за информация и записване: 0884 00 98 58.