АСТРО ЦЕНТЪР „АГЛАЯ“

организира 

ЗА ЕКЗАЛТАЦИЯТА НА НЕПТУН

Онлайн лекция – 21.07.2021

Всяка планета има места на максимално проявление на възможностите си. Това са онези знаци от Зодиака, които и дават най-добри шансове да разгърне своя потенциал, като в същото време тя среща най-малко съпротивление от средата.

Планетите от Септенера са с утвърден статус по отношение на знаците на сила и слабост за конкретния планетен принцип. Известни са още от древността знаците на управление и екзалтация на седемте планети – Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн.

Neptune Planet Astrology - Free image on Pixabay

За управлението на трите висши планети Уран, Нептун и Плутон съществуват достатъчно категорични показатели и без каквито и да са съмнения те поемат покровителството съответно над знаците Водолей, Риби и Скорпион. Но за екзалтацията на Нептун и Плутон се водят спорове.

il_1140xN.2893698392_iwcf

Настоящата тема е посветена на мястото на екзалтация на Нептун, недостатъчно позната, загадъчна и нееднозначна планета, за което ще бъдат приведени интересни аргументи, много За и Против, изясняващи  тезата.

Темата за екзалтацията на Нептун е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали в астрологичното познание. За интерпретацията на една карта винаги е нужно да се отчитат местата на сила и слабост за планетите, за което настоящата, посветената на Нептун лекция, ще спомогне.

 

 

 

 

Начало на лекцията – 21 юли 2021, 18:00 часа.

Времетраене – 1 час и 30 минути.

Такса за участие – 20 лв.

Телефон за информация и записване – 0884 00 98 58.