http://zvezdennavigator.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/06/980x551_1623145930.jpg

ПРЪСТЕНОВИДНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ

10 юни 2021, 13:52 часа, 19*47‘ Близнаци

Юни е месец богат на астрологически събития. Случват в този период доста смени на посоката на движение на планетите, повече планети сменят знака и в резултат – естеството си на действие. Към цялостната динамична картина на юни се присъединява и днешното Слънчево затъмнение, което този път е 3 в 1. При обикновеното Новолуние Луната не е във видимост и изгаря. При Слънчевото затъмнение и Слънцето е тъмен диск, а при настоящото затъмнение изгаря и Меркурий, който се явява Управител и Домакин на Затъмнението.

И така, влиянието на затъмнението в Близнаци е подсилено от попадащия в сърцето на затъмнението Меркурий. Това е двойно трансформиращ се Меркурий, поради което най-чувствителните към ефектите на затъмнението ще са покровителстваните от Меркурий Близнаци и Дева. Тези, които имат Ъгли на хороскопа в Меркуриеви знаци, също получават подсилена индикация за преобразования.

Близнашкото Слънчево затъмнение с изгарящ ретро Меркруий в мунданен план се свързва с необходимостта от възникване на нов вид комуникационен обмен и обработка на информационния поток чрез системи от ново поколение.

Full Moon Lunar Eclipse in Gemini: How to Work Magic | Astrology Answers

Изгарящият ретрограден Меркурий в лъчите на Слънчевото затъмнение дава повече шанс на невербалните методи за комуникация и разшифровка на кодирана информация. В резултат на това затъмнение с ретроо Меркурий може да се очаква бум от инициативи, свързани с преквалификация и свръх желание да се овладява скритото познание, окултните учения и да се прониква в същността на неофициалните факти и неогласените истини.

В знака Близнаци и със засегнатия от затъмнението Меркурий съществени преобразования се очакват да настъпят и в търговския сектор. Преди всичко ще се преоцени работата на фирмите посредници, които в голяма степен влияят върху крайната цената на продукта. Докато Меркурий не се обърне в директно направление (22 юни), би следвало с двойно и тройно внимание да се отнасяме към всяка търговска операция. Рекламациите в този период ще са с повишен процент.

Това затъмнение в Близнаци с изгорял ретро Меркурий апелира към лаконичност и скромност в обещанията. Ситуацията е толкова променлива, че няма как да удържите на обещанието си, нито има възможност да се изпълнят дадените ви обещания.

Препоръките за деня на затъмнението са обичайни – избягвайте на първо място конфликтите и пререканията. Във физически план не се пренатоварвайте. Изобщо, избягвайте всякакъв преразход на енергия, както физическа, така и емоционална и ментална.

По време на затъмнение всичко в природата притихва. Превърнете деня на затъмнението в свой магически момент за преобразования и пренастройка за приемане на новите енергии.