дзгзфдх

В ПРЕДДВЕРИЕТО НА ПРОЛЕТ 2020

Последният ден на зимата… Слънцето преминава през 30-тия градус на Рибите този път заедно с преминаването на Сатурн през 30-тия градус на Козирога. Утре започва новата астрономична и астрологична нова година, когато обикновено се приветстваме с „Честита пролет!“, но този път е различно. Рядко е идването на такава пролет. Съвсем с основание и осъзнато можем да си честитим от утре новия живот и новата реалност с „Честит Нов Живот!“.

От утре, в последната десетдневка на Март, за кратък период и сгъстено във времето, слагат началото си няколко значими планетни цикли и отново знакът Козирог е техният домакин:

Марс/Юпитер – 220 49’ на Козирога – 20 март 2020;

Марс/Плутон – 240 43‘ на Козирога – 23 март 2020;

Марс/Сатурн – 000 40‘ на Водолея – 31 март 2020;

Юпитер/Плутон 240 53‘ на Козирога – 5 април 2020.

В тази поредица Марс влиза в ролята на основния катализатор на иначе започналия план на Великите сили от 12 януари 2020 със съединението на Плутон и Сатурн. Независимо в какво на външен план се изразяват промените, те са индикации за мощни преобразователни процеси. Да, никой не е в състояние на кеф по време на хирургичната намеса, но няма по-хуманен акт от острието на скалпела (Марс), защото всеки разбира, че без него не може да си удължи живота.

Резултат с изображение за „zodiac circle transparent“

Пролетта на 2020 е период на мощно духовно пробуждане, за да стигнем до Великден и да осъзнаем, че този път той наистина е Велик.

Коронавирусът е феномен, който далеч надхвърля границите на действие на „някакъв си“ вирус. Защото дори и да се овладее, светът няма да е същият. Какво в действителност се случва, няма как да разберем към настоящия момент. Достатъчно е да знаем, че всичко е така, както трябва да бъде, всичко е закономерно и съвсем навреме и че ние не бихме могли да продължили еволюционния си път, без да преминем през това.

Ако успеем да овладеем съпротивата си, това е на добре. Ако успяваме да запазим чувството си на хумор и все повече да го използваме, това е добра индикация, че времето на преход ни се отразява добре, а ние сме в синхрон със случващите се промени. Ако се придвижваме напред с ясно и чисто съзнание, това е добър знак. Сложете под карантина лошите си мисли. Коронавирусът е само една малка част, или по-точно казано – фронт-офисът на генералния щаб на промените. Добре ще е да не го виним, а да се опитваме да видим какво стои зад него.

Всички тези цикли през последната десетдневка на март и началото на Април са почетен ескорт на Влизането на Сатурн във Водолей на 22 март и последващия цикъл на Сатурн и Юпитер в първия градус на Водолея в края на 2020. Символиката е ясна – значим цикъл (Голямата мутация) в първи градус на знака Водолей и преходът към епохата на Водолея, който впрочем е един по-дълъг процес напред във времето.

Но утре е Първа пролет, утре е Равноденствие, ден на обновление и ден на начало. Пролет 2020 е врата към нов живот. Както някой беше казал: „Промяната е неизбежна, съпротивата е въпрос на избор!“.