Matadora_by_CrisVector

Лилит навлиза във Водолей на 6 август 2018 и ще пребивава в този знак през следващите 9 месеца. В стихията на Въздуха Лилит няма толкова голям ореол на фаталност, но нейни изкушения си остават човешките отношения и взаимодействията с групи, общества и приятелски кръгове. Нейното слабо място – идеалистичната нагласа към хората.

Резултат с изображение за aquarius symbol transparent

Независимо от това, че Лилит във Водолея е много мощен духовен двигател, тя представя необходимостта от дълбоки изживявания по темите на подкрепата и приятелството, довеждащи до разочарования и в последствие до изменения на основните нагласи в тези сфери. Лилит във Водолея ще ви съблазни с велики каузи, които ще ви вдъхновят да се включите в дейността на асоциации, общества и колективи, докато истинската и цел е да ви накара да видите язвите на обществото, слабите страни във функционирането на групите и организациите. Тя съпровожда явления като подкопаване на устоите ви в групи и колективи, внедряване на тъмни субекти в организации и общества, разочарования от колеги, съмишленици и сподвижници. Механизмите на кармата през следващите 9 месеца се заемат с отношенията в групи, трупи, отбори, сдружения, кооперации, братства, партийни и непартийни организации.

Резултат с изображение за lilith symbol transparent

Запазете необходимата дистанция с приятели отдавна и отскоро. Мислете повече, преди да подкрепите някого или да поискате неговата подкрепа. Очакванията ви за приятелско здраво рамо ще си останат само очаквания. Бъдете особено внимателни в разпореждането със служебните ресурси – фирмени пари, разпределение на печалби от оборота на фирмата.

С Лилит във Водолея ще ескалира нуждата от свобода и независимост, ще настъпят разриви в отношенията вътре в колектива, в резултат на което всеки ще поеме по нов индивидуален път на развитие. Ефекти на разочарование Лилит ще предизвика на базата на несъответствия по темите за равнопоставеността, колективния морал, колективните ценности.

Резултат с изображение за aquarius symbol transparent

Лилит във Водолея ще ви направи уязвими по отношение на собствените ви планове – ще се наложи неведнъж да измисляте нов план за осъществяване на целите си. Промените в планирането може да е болезнено, защото ще засяга съкровените ви желания и визията ви за бъдещето.