29541164_816052891934748_3173862178653147613_n

Рядък и забележителен преход на Хирон от последния знак на Зодиака, Риби, в знака на пионерството и новото начало, Овен. За еднопосочния, праволинеен и смел Овен Хироновата енергия е изключително несвойствена. Тази „планета“ ще го възпира в много отношения и ще го кара да се проявява нетипично. Болезнено ще се преживява осъзнаването на Аз-а, ще се констатират пробойни в самочувствието, самоувереността ще бъде провокирана при непознати и странни обстоятелства.

Резултат с изображение за Chiron symbol transparent

Овенското във всеки един от нас ще бъде в известна степен осуетявано, а съзнаването на слабостите често ще ни демобилизира. Страданието ще идва от факта, че не сме тези супер герои, които ни се е искало винаги да бъдем.

Най-трудното за представителите на този знак ще бъде откриването на двойствена, че дори и тройствена природа в себе си, а неловкото състояние, което съпровожда откритието ще внася смут в досегашните разбирания и възприятия за завършена личност. За Овена двойният стандарт е нещо прекалено смущаващо. Или, за да си личност, трябва да притежаваш рядък талант, уникални способности – само така ще се откроиш сред останалите, ще бъдеш водещ и ще успееш да се наложиш.

Всъщност, Овенът не се плаши от раните, от физическите рани – той понася физическите страдания, те са за него тест за геройство. Но Овенът не умее дълго време да носи психическа болка, това го омаломощава и го сломява. А Хирон няма да напусне бързо този знак, уви. Там ще се задържи до 2027 година. Заради това една от задачите на този преход е да се справим с вътрешните болки и терзания, преобразувайки ги в редки и уникални умения, които формират нашата индивидуалност.

Хирон в Овен ще ни учи как да се уповаваме на себе си, въпреки болката от неудачите и въпреки нашите несъвършенства.

Хирон започна своята нова обиколка по Зодиака. Може да се очакват нестандартни, но революционни открития в лечителството, интензивно развитие на нетрадиционната медицина, упражняване на древни техники за самолечение. 

Изключително ценна тази позиция на Хирон ще е за треньори, супервайзъри, водещи в професията си редки специалисти, производители на мултифункционални уреди и съоръжения.