blue-face-girl-glitter-magic-Favim.com-459681

Водолеят – символът на Новата епоха. Какво вещае срещата на Светилата на 15 февруари 2018 в този човешки знак? Какви са посланията на Слънчевото затъмнение във Водолей?

Новата епоха се подготвя именно в такива моменти и при такива условия. Оформя се Новият Човек в съответствие с глобалните изменения в цялата Вселена. Създават се нови общества, които изповядват новите човешки ценности. Водолеят – това сме Ние с главно Н.

Мощна Водолейска вълна залива човечеството, която генерира енергия за по-трайното установяване на новото съзнание в умовете на хората. Водолейската необходимост от интензивно развитие и напредък осезателно ще ориентира хората към усвояването на новите опитности в групи, колективи и организации. Преимуществено хората ще търсят неформални организации, общества без тоталитарно ръководство, без втвърдени лидери, без остатъци от предишните структури на его-доминиращите фигури.

Резултат с изображение за aquarius blue symbol transparent

Водолейската програма на февруарското Новолуние ще наложи нови еталони за живот на хората в общества и из основи ще трансформира досегашните модели за обединение и сдружение (Южен Лунен възел във Водолей). Разбира се, както Водолеят повелява, централна роля ще заемат идеите, около които става обединението на хората. С това Водолейско Слънчево затъмнение в знака на изгнанието на Слънцето, (в знака на прогонването на монархията и абсолютната царска власт), се посяват именно идеите за нов тип сплотяване около значими общочовешки ценности, за нов тип човешки отношения. С този нов Лунен цикъл се спуска визията на новия осъзнат човек, който дълбоко в себе си разбира, че неговото индивидуално развитие и просперитет е невъзможно без напредъка на обществото като цяло, без издигането на груповото съзнание на ниво, съответстващо на потребностите на новото време. Смехотворно е да искаме да станем нови хора в един стар свят, защото колкото по-силно бягаме напред, толкова по-силно остарелите структури ще ни дърпат назад. Защото сами, в стремежа си за напредък, ще сме слаби, за да се отскубнем от задържащите ни остарели социални системи.

12743808_478434562335425_760200715201039191_n

Ето защо основен Водолейски сценарий на настоящото Новолуние и Слънчево затъмнение ще бъде обединението ни в нови общества и по-нататъшното ни развитие като човешки същества в групи и общности от нов тип. Сега е времето, когато всеки може да си зададе въпросите: С какво допринасям за издигане на груповото съзнание?; С какво допринасям за движението на обществения прогрес? Каква е моята лична Водолейска мисия?

Отговорите може и да не дойдат веднага, но работейки по Водолейската тематика със сигурност един ден ще почувстваме, че вече на всички ни е станало по-леко, благодарение на общите ни усилия и всеки ще вижда своя макар и скромен принос за световната човешка еволюция.

Слънчевото затъмнение във Водолей гарантира успешен ход на всички начинания, съответстващи на естеството на знака. Удачен месец за стартиране на всякакъв род научно-изследователски проекти, интелектуални занимания, зараждане на нови интереси и интелектуални хобита. Благоприятно време за посещение на семинари, конференции, мащабни международни симпозиуми. Добре е да се посещават места с много хора, да се правят срещи с единомишленици и приятели, да сме там, където има информационен поток и интензивен обмен на информация.

Резултат с изображение за aquarius transparent

Съвсем не на последно място Новолунието във Водолей в съвпад с Меркурий и секстил с Уран е мечтан момент от всеки астролог. Оформя се планетна конфигурация, която съвсем непресилено може да се нарече Рай за астролога. Ако се присъедините към някое астрологично общество, ако животът ви срещне с някакво астрологично събитие, не се колебайте, съвсем навреме е дошъл този шанс при вас и нещата започват да се подреждат по Водолейски.

Съвпадът на Меркурий със Светилата е най-силно действащият аспект на Водолейското Новолуние. Този съвпад призовава да се овладява някакъв Водолейски език – езикът на астрологията, езикът на високите технологии, на електрониката, на уфологията. Ако ви тръгнат някакви разговори с Вселената, вслушайте се в гласовете на вашите ангели, покровители и духовни водачи. Но Меркурий във Водолей изисква именно владеенето на някакъв специфичен, рядък език, универсален език, междупланетарен език. Бъдете в крак с Новото време, както би ви посъветвал Водолеят.

Резултат с изображение за aquarius gif transparent