10525605_609379082511427_5907121266505137889_n

На крачка от Есенното равноденствие Новолунието в Дева ни подготвя за изобилието на есента. След отпускарския сезон есента е плодотворно време за нови начинания, или по друг начин казано като в добрия стар рефрен – „Наесен с песен“.

На 20 септември 2017 Новата Луна се ражда в 27027‘ на знака Дева с изгряващи Везни (за координати България). Може да се каже, че това ще е едно изключително успешно Новолуние, обусловено от силния диспозитор Меркурий, под чиято власт за момента са всички планети от Септенера. Изпълненият с планети знак Дева изпълва и със съдържание всички Меркуриански занимания, на които ще се сложи начало през следващите 15 дни.

Отчитайки най-точният аспект на Меркурий с Нептун, както и Венериния изгряващ знак, прибавяйки току що ингресиралата Венера в Дева, запътила се към съвпада си с Марс, можем да разтълкуваме посланията на Новородената Луна за периода на растящата и фаза. Дават се шансове за начинания в различни школи, свързани с изкуства – театрални, музикални, танцови, както и литературни, поетически. Венериният Асцендент и Венера като Управител на Новолунието в първи градус на знака, догонваща Марс, предопределя начало на любовни романи, романтични увлечения, най-вероятно съпътстващи работния процес или процеса на търсене на работа.

Резултат с изображение за virgo

Новата Луна се ражда в небето като Управител на 10 дом с печата на късмета – Юпитер в 1 дом, който в картата на Новолунието управлява 6 и 3 домове. Недвусмислено и дебело подчертано този период Новата Луна го е предначертала за намиране и постъпване на нова работа, за начинания, свързани с кариерното развитие, за професионална квалификация и командировки. Предстоящият период е особено подходящ за дейности и инициативи, които ще ви научат как работата да ви донесе успех и как да си спечелите добро име чрез висок професионализъм.

Най-успешни за периода ще са позиции в медицински и болнични заведения, във ведомства с ограничен достъп и повишена секретност, с предимства ще са още позиции в сферата на услугите, в лаборатории и санаториуми.

Разбира се най-осезателно това Новолуние ще го усетят Слънца, Луни и Асценденти в знака Дева. То ще се окаже значимо и за Везните (в България). Партньорството и деловите контакти ще са ключови фактори през следващите две седмици – нови срещи, запознанства и сприятелявания ще съпровождат на пръв поглед „по-важните“ професионални ангажименти.

Не е удачно време за покупка на техника. Инвестирайте най-вече в човешки контакти и партньорства.