ДЕВА ПЪЛНОЛУНИЕ

ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА

ИЛИ НА ПРАГА НА НОВАТА СЛЪНЧЕВА ГОДИНА

Пълнолунието в Дева е винаги последното Пълнолуние, предшестващо Новата астрономична година и влизането на Слънцето в Овен. Тази година то се случва седмица преди Пролетното Равноденствие на 12 март, в 16:53 часа.

Защо небесата така са подредили нещата, че винаги преди Слънцето да започне своята нова обиколка по Зодиака, ние преживяваме ефектите на Девишката Пълна Луна.

Какво се прави преди началото на един нов цикъл – много ясно, равносметка на изминалия. Кой, ако не Девата, ще анализира по-добре изминалия период и ще му намери всички кусури, ще набележи мерки за отстраняване на всяка неефективност и ще направи екселска таблица за всички ползи и щети от изминалия едногодишен период.

На преден план в този предпролетен период с поглед назад изниква въпроса за постигнатите резултати от предходния и изпълнението на поставените планове. Девата е знак изцяло трезв и реалистичен, което подпомага поставянето на една реална оценка на досегашните достижения. Именно разума се оказва определящ за нашата готовност да преминем към Новия Слънчев цикъл. Луната в Дева няма да ни позволи да го започнем неподготвени.

Резултат с изображение за virgo symbol transparent

Една седмица преди настъпването на Пролетта Пълнолунието в Дева няма как да не фокусира вниманието върху това в каква форма и в какво здраве посрещаме Новия Слънчев цикъл. Резонно е Пълната Луна в Дева да наложи режими и диети за регулиране на теглото, за повишаване на трудоспособността, за лечение и възстановяване.

Добрата счетоводителка Луната в Дева по време на това Пълнолуние ще ви накара да си направите щателен разбор на бюджета, да помислите за намаляване на разходите, както и да ви предложи по-икономичен режим на домакинството. Сметките трябва да са платени, данъчните декларации подадени в срок.

И не забравяйте да се радвате на малките неща в живота. Колкото по-малки и незначителни са нещата които ви радват, толкова по-щастливи ще се усещате вие.