warriors-rest-sword-armour-photography

Страстният защитник на справедливостта Марс в Стрелец обръща ход на 17 април 2016. Назад през Стрелеца до 23003‘ на Скорпиона ще се придвижва до 30 юни 2016.

Ретро ходът на всяка планета не засяга лично всеки, а само онези, които имат в рождените си карти планети и върхове на домове в градусите на обръщане на планетата (стоянките). Рождената планета, засегната от стоянката на планета, обръщаща се напред или назад, подлежи на съществени корекции, в резултат на което нейната дейност се видоизменя и пренасочва след окончателното приключване на Ретро движението на транзитиращата планета, в това число и излизането и от Ретроградната сянка (подминаване на градуса, в който тя се е обърнала в ретроградност).

Градусите, в които Марс ще променя своя ход са 08054‘ на знака Стрелец и 23003‘ на знака Скорпион. Интензивни преобразования могат да очакват най-вече тези, които имат планети в 8-ми, 9-ти, 10-ти градус на Подвижните знаци – Стрелец, Риби, Близнаци, Дева, както и всички, които имат планети в 22-ри, 23-ти, 24-ти градус на Фиксираните знаци – Скорпион, Водолей, Телец, Лъв.

Независимо дали Марс ще засегне важна планета в хороскопа в градусите на своето обръщане или не, целият му период на ретроградност не е удачен за дейности, касаещи Марсовата сфера. Тук на първо място можем да споменем покупките на машини и механизми, които няма да закъснеят да ви отведат скоро след придобиването им в сервиз за ремонт или в магазина за рекламация. Ако не можете да отложите покупката на съответната машина, механичен уред или апарат, пазете си касовия бон. Ретро Марс в Стрелеца обещава най-много технически изненади и повреди за покупка на автомобили, внесени от чужбина. Изобщо, покупката на автомобил на Ретро Марс е пълен абонамент за Автосервиз и редовно спонсориране на автомонтьорите. Затова повече от задължително в този случай е застраховането, а по-добрият вариант – отлагане на покупката.

HUJ4fCfWPfk

Темите на Стрелеца през 80 дневния поход назад на Марс ще са подложени на изпитания. Затова инвестирайте силите си само за подобрение на досегашната ситуация чрез изправяне на грешните ходове, премисляне на неподходящите начини на действие и разумно изчакване на по-добро време за атака.

Най-голям резонанс Ретро фазата на Марс в Стрелец ще има в съдебната и правовата система. Ако започнете дело в периода на Ретро Марс, на папаката на делото ви с големи букви ще е изписано „Предварително загубено“. И така ще е с всяка нова инициатива, на която вие сте движещата сила. Същото не се отнася за страната в съдебния спор, която получава предизвикателството, защото тя не встъпва в ролята на инициатор, тя нищо не предприема, затова тя няма за какво да се бои. За да се спечели битка, каквато е един съдебен спор, необходимо е да се разчита на силата на здрав и читав Марс. В Ретро доспехи Марс не е конкурентно способен, няма сила да надвие противника си и така още от самото начало дуелът е обречен на поражение за този, който хвърля ръкавицата.

Въпреки, че Марс няма да ви обича така, както Венера, той е в центъра на взаимоотношенията между половете, винаги разпалващ страстта и правещ първата крачка. Какво да кажем за разгорещените любовни истории по време на Ретро Марс – има два сценария, достойни както за трагедии, така и за комедии. Единият е начало на нови отношения, които просто се превръщат в пълен фарс и до края на ретроградния ход приключват, най-вече поради разочарования на Жулиета от Ромео. Неговите подвизи съвсем не са така впечатляващи и проблемите от сексуално естество не закъсняват. Най-дълго може да просъществува връзката до следващата Ретро фаза на Марс.

Другият известен сценарий по време на Ретрограден Марс е връщане към предишен партньор и това се получава винаги, когато все още пламъкът на страстта е останал да живее и след раздялата. И така, на сцената се появява мъж от миналото, с миналите си проблеми, но в нов формат. Неговата поява ще ви е необходима, за да изчистите докрай кармичните натрупвания от рода на агресия към мъже, недоволство от мъже, ревност и други Марсиански страсти от червения спектър.

Периодът на Ретро Марс е особено неблагоприятен за откриването на фирма, за стартирането на нов проект. Тези, които решат точно в тези дни да регистрират фирмата си, могат да са сигурни, че няма да умрат от глад, фирмата им ще крета, но едва ли ще се нареди сред първите в бранша, едва ли ще може да се конкурира с останалите и винаги ще има кой да ги засенчи.

MARS 2016

Марс в Стрелец на Ретро ход ще ви засипе с неуредици, ако тръгнете на дълъг път, ще ви сервира ядове и напрежение зад граница. Така че ако първоначално имате проблеми с визата или други разрешителни, просто бъдете благодарни на съдбата, че по този начин тя ви предпазва от по-големи неприятности.

Повече търпение и предпазливост няма да ви са излишни до 30 юни 2016, когато Марс отново ще тръгне напред. Дотогава може да довършвате дейности, които сте започнали преди неговата ретроградност, да поправяте вече повредена техника, да осъзнаете грешките от досегашните си стратегии. На вътрешен план може да се съсредоточите върху всичко онова, което ви вдига кръвното на 200 или ви качва кръвта в главата, за да си дадете сметка кое и защо ви дразни, възмущава и ядосва. Справянето с причината за вашия гняв ще е най-ценното нещо, което може да постигнете в периода на Ретроградния поход на Марс. Този период ще е и индикация за сферите от вашия живот, в които избързвате, губите търпение и действате импулсивно.

Най-неблагоприятен Ретро Марсът е при хирургични намеси. Ако не е по спешност, желателно е да не ставате опитен заек в ръцете на медицинския екип.