С много усмивки за Зодиакалните знаци, когато са налети в чаши.

ОВЕН

Текила – нещо силно, остро, люта ракия. Изобщо това са здравите питиета, които не са за слаби хора. Освен това, на Овена добре ще се отразят високоенергийните напитки, които са гарант за нови подвизи и рекорди.

sugar-weight-loss

ТЕЛЕЦ

Разбира се, че нещо сладко и свързано с плодовете – плодов сок, нектар. Да не пропуснем млякото, което идва директно от емблемата на зодиакалния знак. Ако се съчетаят и двете, се получава идеалната за Телеца комбинация – млечен шейк – ягодов, бананов, прасковен.

banana_shake2

БЛИЗНАЦИ

Много въздух ще им осигури газираната напитка. Въздушните мехурчета в напитката доставят удоволствие за този въздушен знак. За предпочитане е базалкохолната напитка да е в кутийка, за да е по-удобна по време на път.

3027121-inline-i-1-pepsi-mini-cans-jr

РАК

Домашно приготвен с много топла грижа бульон. Или всяка напитка, приготвена и консумирана в уютна домашна атмосфера. Под знака на Рака са изворите и чистата изворна вода, така че, за да усетите Рачешката енергия на глътки, грабвайте тубите и към изборите.

77deac517315

ЛЪВ

Тук питието обезателно трябва да е марково. И от най-скъпите – тузарско питие. Например, коняк Remy Martin Louis XIII Age Inconnu, бутилиран през 1938г. За производството на напитката се е използвала смес от повече от 1 200 коняци. Тази серия е била представена на кралския банкет на кралица Елизабет и крал Джордж VI през 1938 г.

louisxiii-collectors-c-low-res

ДЕВА

Основно тук е грижата за здравето, затова диетичен здравословен зеленчуков фреш, смути от зелени растения. Но и всякакви билкови чайове, грижещи се за доброто ви здраве. С тях е безобидно да прекалявате или казано с езика на Девата, когато стига до крайност – да се вманиачавате на здравословни теми.

5c2df796be0682b1399485eb672a5409d0ea793f

ВЕЗНИ

Мляко с какао, капучино или топла напитка, която да осигури добра компания и приятни приказки. Най-добре в изискано заведение и всичко поднесено с изискан маниер. Ликьорът и дамските питиета са също чудесно съответствие за този зодиакален знак, все пак присъствието на сладост е задължително за Венера.

+kapuchino+kofe+moloko+pena+shokolad+91348687205

СКОРПИОН

Това е или нещо, което ще изпиете за последно – отрова, или нещо, към което ще се пристрастите – кафе, черно, без захар. Под Скорпиона също са силните питиета и високоенергийните напитки – изобщо такива питиета и възбудителни напитки, с които шега не бива.

kafe

СТРЕЛЕЦ

Коктейл, колкото се може по-екзотичен, с маслинка, черешка или с чадърче отгоре. Ако може, сервиран край морския бряг, а още по-добре на яхта. По-твърдите питиета е добре да са на борда на самолета.

image_big_4524

КОЗИРОГ

Май чашата студена вода остана за Козирога, който не обича излишествата и поради хроничен недостиг на оптимизъм накрая я изпива. В по-добрия случай – минарална вода, богата на микроелементи и минерали. А може и добре структурирана вода с помощта на естествени камъни.

Ice Water Splash Wp long goodbye

ВОДОЛЕЙ

„Хората с бира“ или „Хората сбира“ – това е много подходяща формула за Водолея. Този въздушен знак също си пада по въздушните балончета, които изобилстват особено много в пяната на бирата. Това питие не е за отбрани хора, а именно за широки приятелски кръгове. Около него наистина доста се приказва, обсъждат се планове. Затова и го повтарят по няколко пъти.

getty_rf_photo_of_group_beer_toast

РИБИ

Амброзия, напитката на Боговете или просто добро отлежало вино. И изобщо всичко ферментирало – боза, шара. Тук на особена почит е Дионис или Нептун, или Трифон Зарезан. Докато не премрежите погледа, няма да разберете, че питието е Рибешко!

food-at-dionysus-festival