МАРС КВАДРАТ ПЛУТОН СЪВПАД УРАН

Тези дни Марс, олицетворяващ нашите действия, инициативи, енергичност, желание да се наложим, никак няма да е търпелив. В знака на своето управление, Овен, в предизвикателните аспекти на Уран и Плутон, значителен дефицит ще са му търпението и толерантността.

Тези аспекти на Марс ще са истинска проверка на степента на конфликтност на всеки индивид. Те ще са тест, доколко можем да се владеем в напрегнати ситуации, доколко можем да контролираме страстите и силните си желания.

Знакът на Овена ще подтиква Марс към налагане на волята си, към стремеж да накарате другите да се съгласят с вашата правота, към силна конкуренция и открити конфликти. Марс в Овен не умее нито да чака, нито да отстъпва, ще е склонен към бурни реакции при всяко срещнато препятствие, което в крайна сметка ще го амбицира още повече.

Това са много мощни аспекти за планетите в кардиналните знаци, които ще предразполагат към крайности в поведението и стремеж да се премине през кризисно състояние, за да се излезе на ново ниво на оползотворяването на градивната сила, да се разчупят границите на досегашните задържащи обстоятелства. Съвпадът на Марс с Уран ще го кара да действа по свои собствени правила, бързо да се отегчава от това, че другите не успяват да откликнат на неговата бясна скорост на управление на житейските ситуации.

МАРС УАРН ПЛУТОН

И Уран, и Плутон ще подтикват Марс към радикални действия, дори и към използването на груба сила, за разрешение на проблемите. Особено конфликтен ще е тези дни Марс при натиск и преки заповеди.

Най-полезно ще е в тези дни да отделите повече време за физическа активност, която ще разтовари по подходящ начин напрежението, което ще е склонно да се генерира по време на аспектите. Още повече, че точната конфигурация на Марс, задействащ квадратурата Уран – Плутон, се случва на фона на Луна в Скорпион, която предполага задържане на емоционално напрежение и негативи, които не могат лесно да се освобождават. Предпазвайте се от състояния на крайна възбуда, неразумни рискове и желание да се живее на ръба. В тези дни Марс не получава вразумяващи енергии от Сатурн, затова контролът и обуздаването ще са по-трудно достижими.

Не позволявайте да остане във вас вътрешно напрежение, което да работи разрушително спрямо здравето ви или да се изрази във външни обстоятелства под формата на инциденти. И едно леко порязване ще е показателно за криещ се неизразен гняв, нетърпимост, непримиримост.

Ако нямате време да отидете до фитнес залата, направете вкъщи няколко лицеви опори. Ако си ги правите ежедневно, тогава удвоете броя им.

Дните не са благоприятни за бизнес начинания, за покупка на автомобил, за ремонтни дейности, за постигане на мир и съгласие, за официални договорености.